WELKE DANSLES WIL JE VOLGEN?

Het lesrooster zie je onderaan deze pagina!

_DSC1201

BACHATA

554fda_85218cc791034c74a29485fdc06d81ac~mv2

SALSA

_DSC0151

KIZOMBA

LESROOSTER

DANSSCHOOL LIS

Maandag

Kizomba Beginners/ Improvers

19.30

Kizomba intermediate/ advanced

20:30

Woensdag

Salsa Lady Styling

19.00

Salsa Intermediate

20:00

Salsa Advanced

21:00

Donderdag

Salsa Beginners

19.00

Showgroep LIS lady's

20:00

Showgroep LIS lady's

21:00

Vrijdag

Salsa Improvers 1

19:30

Salsa Improvers 2

20:30

Covid maatregelen

Yes! We kunnen niet wachten om jullie onze spiksplinternieuwe danslocatie in Wormerveer te laten zien! Hieronder vind je de informatie over de danslessen en de maatregelen:

Vanwege de corona maatregelen vragen we iedereen zich vooraf aan te melden via het aanmeldformulier op de website of door een mail te sturen naar info@lesinsalsa.nl. Je hoeft je niet aan te melden met een eigen danspartner. Tijdens de les wisselen we door van danspartners. 

De cursussen bestaan uit 6 weken, waarvan 1 uur dansles per week. De kosten voor een cursus van 6 weken zijn €65 per persoon. Wil je liever losse lessen volgen? Dat kan! Een losse les kost €13,00 per keer. Een proefles is altijd gratis

Het kan zijn dat je niet 6 weken achter elkaar aanwezig kunt zijn bij de les. Je kunt dan op een ander moment in de cursusreeks de gemiste les inhalen bij één van de andere lessen uit het rooster. Je hebt daar 6 weken de tijd voor. Anders komt de gemiste les te vervallen. Komt het toch niet gunstig uit? Dan kun je ook kiezen voor losse lessen. 

Vanwege de maatregelen zijn er beperkte plekken beschikbaar per les. Tijdig aanmelden is daarom verstandig. Je kunt je samen met jouw danspartner aanmelden door een mailtje te sturen naar: info@lesinsalsa.nl

Een gratis

Proefles!

Op ieder moment kun je bij ons een gratis proefles volgen. Om de zes weken start de nieuwe cursusreeks. Om je aan te melden voor een gratis proefles of voor een volledige cursus kun je een berichtje sturen naar info@lesinsalsa.nl of kom gezellig binnenwandelen in onze dansstudio! 

Een proefles is altijd gratis. Wil je een hele cursus volgen? Dan kun je een lesblok van 6 weken bij ons komen dansen. Een lesblok kost €65 per persoon. Passen losse lessen beter in jouw agenda? Geen probleem! Een losse les kost €13,00 per keer. Je kunt losse lessen volgen zodra je de basis goed onder de knie hebt.