SALSA IN 'T WAPEN

SALSA - BACHATA - KIZOMBA FEEST

Het is voor mij een feest om iedere dag dansles te mogen geven en dat gevoel wil ik met jullie delen. Daarom ben ik lang op zoek geweest naar de ultieme locatie voor een uniek Salsa, Bachata en Kizomba feest die dansers van elk niveau samenbrengt. Na lang zoeken heb ik de perfecte plek gevonden: Het Wapen van Assendelft. Het feest wordt georganiseerd vanuit mijn dansschool LIS in samenwerking met DJ Andres El Jefe (bekend van o.a. perron 3 in Haarlem en Salsa Motion) en onze getalenteerde foto- en videograaf Ricardo Tavenier van Visual District.

Het Wapen van Assendelft heeft een prachtig sfeervol aangeklede ruimte met houten dansvloer. Een uitgebreide bar, catering en een hoog podium met fluweel rode gordijnen waarop de bootcamps, workshops en shows voor jullie worden gehouden. Salsa in ’t Wapen wordt frequent iedere 2e zondagmiddag en 4e zaterdagavond van de maand gehouden. Met soms speciale extra edities. Op de zondagmiddagen worden er verschillende gastdocenten uitgenodigd die diverse workshops verzorgen. Op de zaterdagavonden worden de mooiste shows aan jullie gepresenteerd in de spotlights van het podium.2

Foto's Salsa in 't Wapen 08 maart 2020

Volgende edities van Salsa in ‘T Wapen

 

ZATERDAG 28 MAART
LET OP:

Wegens het Corona Virus is er vanuit de regering besloten dat evenementen met meer dan 100 man moeten worden afgelast. Om deze reden is deze editie van Salsa in ’t Wapen op zaterdag 28 maart ook AFGELAST.  Houd deze pagina in de gaten om te zien wanneer de volgende editie weer is!

MEER SALSAFEESTEN BEZOEKEN?
KIJK OP : WWW.SALSA.NL

ADRES VAN HET FEEST

×